Korteweg-de Vries Institute for Mathematics

Beta in the City: Love

05Apr2017 07June2017

Event

In April 2017 a new series of Beta in the City will be presented. This season the subject of Beta in the City is Love. Determined emotions, interactions between stars, the impact of love on development, and attraction between human beings, but also between animals and molecules are on the programme.

Programme

Woensdag 5 april 20.00

Lex Kaper en Maria Claudia Ramirez Tannus over single- en dubbelsterren in de kosmos

Woensdag 19 april 20.00

Thomas Mensink en Dylan Molenaar over kwantificeerbare liefde met (computer-)modellen

Woensdag 3 mei 20.00

Astrid Groot en Jan Hindrik Ravesloot over sex appeal bij mens en dier

Woensdag 24 mei 20.00

Harm Krugers en Tessa Roseboom over de impact van liefde en andere omgevingsfactoren op ontwikkeling

Woensdag 7 juni 20.00

Joost Reek en Harro Bouwmeester over aantrekkingskracht op moleculair niveau

Registration:

Registration to the activities of SPUI 25 is free, but not optional. In case you are unable to attend, please notify at spui25@uva.nl. T. 020-525 8142.

Published by  Korteweg de Vries Institute