Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Per 1 september is Jan Brandts Jasper Stokman opgevolgd als opleidingsdirecteur van de drie masterprogramma's Mathematics, Stochastics and Financial Mathematics, en Mathematical Physics.

Jan is sinds 2002 in dienst van de UvA en sinds 2011 als uhd. Zijn onderzoek speelt zich af binnen de Numerieke Lineaire Algebra en Computationele Meetkunde. Hij geeft onderwijs in de bachelor wiskunde en het landelijke Mastermath programma. In 2018 beloond met het Gouden Krijtje als docent van het jaar aan het KdVI en behaalde begin 2019 de Senior Kwalificatie Onderwijs (SKO) met een project over inclusiviteit in de Bachelor.

Jan zal de door Stokman ingeslagen weg voortzetten om de samenwerking te zoeken met aanpalende disciplines zoals natuurkunde, econometrie en logica, middels specialisatierichtingen maar ook double degree programmes voor excellente studenten. Daarnaast wil hij zich inzetten om, in navolging van zijn SKO project, de studeerbaarheid van de programma's te beschermen en de inclusiviteit te vergroten, met name voor de 'gewone' student die geen double degree programme doet, geen cum laude behaalt, maar die intrinsiek gemotiveerd en hard werkend het diploma wil behalen.

Dr. J.H. (Jan) Brandts

Opleidingsdirecteur masterprogamma's Mathematics